JUMĂTATE DE SECOL ÎMPREUNĂ

Povești de viață, lacrimi de bucurie și multe emoții. Așa poate fi descrisă atmosfera de vineri seară, de la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat, unde 54 de cupluri au fost aniversate de autoritățile locale la împlinirea a jumătate de secol de căsnicie. Anul acesta, râmnicenii care au sărbătorit nunta de aur, au primit din partea Consiliul Municipal Râmnicu Sărat diplome de onoare, flori, dar și câte 1.000 de lei.

Autoritățile din Rm Sărat au mulțumit tuturor celor care, anul acesta, au sărbătorit nunta de aur.

Râmnicenii aniversați au mai avut parte de o surpriză: un spectacol muzical, organizat de Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu” Râmnicu Sărat.

La eveniment a fost prezent și subprefectul Gabriel Ilie, care a avut un motiv în plus să trăiască mari emoții. În cadrul ceremoniei au fost sărbătoriții și părinții săi, ajunși la nunta de aur.

Familia Ilie mărturisește că a ajuns la cei 50 de ani de viață împreună, dând dovadă de înțelegere, echilibru și credință.

Râmnicenii care au sărbătorit nunta de aur sunt convinși că iubirea, înțelegerea, respectul și răbdarea sunt valorile cele mai importante într-o căsnicie.

Artiștii Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” au reușit să încânte cuplurile aniversate.

În anul 1973, la Primăria Râmnicu Sărat au fost încheiate 271 de căsătorii. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în prezent, doar 54 de căsătorii mai sunt valabile, restul fiind desfăcute prin hotărâre de divorț, decesul unuia dintre soți sau mutarea cuplurilor în alte localități.

Related posts